Мултипасатор Rohnson R-5740 – пасатор, чопър и бъркалка

89.00 лв.

Този Мултипасатор 3 в 1 се използва като :
Пасатор и блендер за смесване на течности, пасиране на меки продукти и пюриране на варени съставки;
Чопър предназначен за нарязване на съставки като ядки, месо, лук, твърдо сирене, варени яйца, чесън, билки, сух хляб;
Бъркалка за разбиване на сметана, белтъци и смеси за торти и десерти.

  • Мощен 1500 W мотор
  • Подвижна приставка за смесване от неръждаема стомана
  • Тройно острие с титаниево покритие
  • Дизайн от неръждаема стомана
  • Турбо функция
  • Контрол на скоростта
  • Изключително тих DC мотор с вибрационно заглушаване
  • Ергономична дръжка
  • Аксесоари: чопър за накълцване: 500 мл, мерителна купа за разбиване: 700 мл
  • Гаранция 24 месеца
    •  Безплатна доставка за продукти над 150лв. в рамките на 2 работни дни
    •  Начин на плащане – с наложен платеж и по банкова сметка
    Купи сtbi bank logo
    0% на 4 вноски по 22.00 лева

    Описание

    Инструкции за експлоатация на R-5740-BG-IM

    Разгледайте още пасатори, блендери и чопъри

    Начин на ползване на пасатора

    − смесване на течности, напр. млечни продукти, сосове, плодови сокове,
    супи и шейкове.
    − Пасиране на меки продукти и други.
    − пюриране на варени съставки, напр. за приготвяне на бебешка храна.
    1. Прикрепете приставката към моторното тяло .
    2. Поставете продуктите в купата.
    3. Поставете приставката в съставките.
    4. Натискане на бутона за нормална или турбо скорост, за да включите
    уреда .
    5. Преместете уреда бавно нагоре и надолу и в кръгове, за да смесите
    продуктите.
    Внимание: Остриетата са много остри, боравете внимателно. Уверете се, че
    пасатора е изключен от контакта, преди да сглобите или извадите приставките.

    Начин на ползване на чопъра

    • Забележка: Чопърът е предназначен за нарязване на съставки като ядки,
    месо, лук, твърдо сирене, варени яйца, чесън, билки, сух хляб и др..
    • Внимание: Остриетата са много остри! Затова бъдете много внимателни,
    когато боравите с острието. Бъдете особено внимателни, когато
    изваждате острието от купата, когато изпразвате купата и по време на
    почистването.
    1. Поствете ножа в купата на чопъра
    2. Поставете продуктите в купата на чопъра
    3. Поставете моторното тяло върху купата на чопъра
    4. Закрепете моторното тяло върху купата на чопъра
    5. Натискане на бутона за нормална или турбо скорост, за да превключите
    уреда.
    • Ако съставките се закрепват към стената на купата, разбъркайте ги, като
    добавите течност или използвате шпатула.
    • Винаги оставяйте уреда да се охлади след нарязване на месо.
    Забележка: Максималната продължителност на работа не може да надвишава 5
    секунди и трябва да има 2 минути почивка между два последователни цикъла.
    Внимание:
    − За да намалите риска от нараняване, никога не поставяйте ножа върху
    основата, без първо да поставите купата правилно на място.
    − Уверете се, че капакът на чопъра е добре закрепен, преди да използвате
    уред

    Начин на ползване на бъркалката

    Използвайте бъркалката за разбиване на сметана, белтъци и смеси за
    торти и готови десерти.
    1. Поставете бъркалката в приставката, след това поставете моторното
    тяло в приставката, докато се заключи.
    2. Поставете бъркалката в съд и едва след това натиснете
    превключвателя, за да работите.
    3. За да освободите, натиснете бутоните и издърпайте приставката. След
    това издърпайте бъркалката
    Съвети:
    • Не използвайте каната, а по-широка купа.
    • Започнете да разбивате на ниска скорост.
    • Движете бъркалката, като я държите леко наклонена.
    • Разбийте само до 400 ml охладена сметана (мин. 30% масленост, 4-8 °C).
    • Разбийте само до 4 белтъка

    Към нашия блог

    Повече за Rohnson

    Допълнителна информация

    Тегло 1.400 kg
    Размери 5 × 8 × 43 cm
    Марка

    Rohnson

    Отзиви

    Все още няма отзиви.

    Напишете първия отзив за „Мултипасатор Rohnson R-5740 – пасатор, чопър и бъркалка“

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *