симулатор за изгрев и залез

ЛАНАФОРМ СИМУЛАТОР WAKE UP SCENTS

ЛАНАФОРМ СИМУЛАТОР WAKE UP SCENTS

Със симулатора на компания Lanaform събуждането и заспиването никога не са били така “нежни” и приятни. Позволете на изгрева и етеричните масла да влязат във вашата спалня и да пленят сетивата ви. 

Характеристики:

  • ароматен симулатор, пресъздаващ изгрев и залез;
  • възможност за дифузия на етерични масла;
  • избор между радио или звуци от природата, нощна или дневна светлина;
  • 2 броя аларми;
  • опция за промяна на цветовете или избор на 1 конкретен цвят;
  • FM радио;
  • напрежение: 5 V DC;
  • батерии: ААА (не са включени в комплекта).
  • Какво по-лошо от събуждането с телефонната аларма, внасящо смут и напрежение? Проблемите със ставането сутрин често са съпътствани с нарушаване на биологичния часовник. Решението е просто: Да бъде светлина! На практика, уредът стимулира тялото ни да стартира производството на хормони, както биха направили и слънчевите лъчи. Помага ни да станем по-лесно, като изчерпва по-бързо количеството мелатонин в организма.

    Симулаторът Wake-up Scents пресъздава ефектите на светлината, докато се събудите напълно. По този начин синхронизира биологичния ви часовник. Наред с това, дифузията на етерични масла се превръща в перфектната комбинация за едно спокойно и хармонично събуждане.

    Уредът може да пресъздаде и условията при залез. Така вие имате възможност да се възползвате от предимствата на червената светлина, която ще ви приспи. Процесът се улеснява допълнително от ароматната атмосфера, която разтоварва от стреса през деня.

    Работа на уреда при изгрев

    30 минути преди да се събудите, спалнята се осветява от бяла светлина, за да приведе внимателно тялото ви в състояние на бодърстване.

    Работа на уреда при залез

    30 минути преди лягане се включва червената светлина на уреда. Тя става все по-тъмна и по-тъмна и накрая угасва напълно. Всъщност дължината на вълната на червената светлина ви помага да заспите. Тя предизвика по-интензивна секреция на мелатонин, като същевременно намалява производството на кортизол – хормона на бодърстването.

    Дифузия на етерични масла

    Някои етерични масла са истински полезни за хората, които заспиват по-трудно. Други помагат за по-лесно събуждане сутрин. Създаването и разпространението на положителна стимулираща среда с витализиращ аромат дава възможност на тялото ви да се събуди по-лесно. От друга страна, успокояващите аромати биха могли да ускорят заспиването.

    Светлини

    Уредът предлага с 6 различни светлини: 3 студени и 3 топли цвята.

    Размери: 12,1 х 12,1 х 15,2 см.

    Опаковка: 1 брой.

    Производител: LANAFORM S.A. , Белгия.

    Още за ЛАНАФОРМ СИМУЛАТОР WAKE UP SCENTS (LANAFORM WAKE-UP SCENTS SCENTED SUNRISE & SUNSET SIMULATOR), цена и информация от MaxAir.bg: TУК

    Подобни статии

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *