BEST SELLER - Робот прахосмукачка MAGNUM!

BEST SELLER – Робот прахосмукачка MAGNUM!

BEST SELLER – Робот прахосмукачка MAGNUM!

Защо моделът MAGNUM е толкова успешен? На първо място това е робот прахосмукачка, която предлага на много конкурентна цена голям набор от функционалности:
– Роботът разполага с лазерна навигация, която в момента е най-точната и високотехнологична система за изчисляване на маршрута при почистване!
– Ако използвате и мобилното приложение на робота, това Ви позволява да виждате нагледно точна карта на дома Ви, върху която можете да отбелязвате зони за двойно почистване, забранени зони и да осъществявате пълен контрол върху работата на прахосмукачката!
– Роботът MAGNUM има най-високата всмукателна мощност от прахсмукачките, които предлагаме – 3000 Pa, разполага със сухо и мокро почистване, миещ се HEPA филтър, 1 централна + 2 странични четки за максимално улавяне на отпадъците!
– Основно предимство, което я отличава от конкурентите й е наличието на UVC лампа, която стерилизира почистената повърхност.
– Наличието и на дистанционно управление в комплекта, прави използването й лесно и приятно дори за клиенти, които не желаят да използват мобилното приложение (за разлика от други модели, които се управляват само чрез мобилно приложение).
– Освен това в комплекта е включена инструкция на български език, допълнителни консумативи и 2 годишна гаранция…..

Как можеш да устоиш на толкова много предимства и да не станеш горд притежател на това технологично бижу!?

Можете да видите всички модели прахосмукачка робот с марката MAGNUM – MAGNUM ONE, MAGNUM ONE Plus и MAGNUM UV+.

Предлагаме и допълнителни консумативи за робот прахосмукачка MAGNUM.

И все пак ако се чудите се колко надежден е роботът MAGNUM…!? Ето данни от нашия първи тестови робот: почистени 22185 кв.м. за 26526 минути!

Още прахосмукачки и роботи от MaxAir.bg

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *