Бутилка за водородна вода Elixir

159.00 лв.

Ако искаш да се възползваш максимално от полезното действие на водородната вода или да направиш подарък на свой близък, препоръчваме ти бутилката за водородна вода Elixir, която използва четвърта генерация водородно-насищаща технология. Чрез висококачетсвените титаниеви електроди с платинено покритие и мембрана, се обезврежда хлора и озона на водата и се осигурява дълготрайно водородно насищане без съдържание на метали във водата.

  •  Безплатна доставка за продукти над 150лв. в рамките на 2 работни дни
  •  Начин на плащане – с наложен платеж и по банкова сметка
Купи сtbi bank logo
0% на 4 вноски по 40.00 лева

Описание

Бутилка за водородна вода Elixir

2 години гаранция в България, упътване на български език!

Продуктът е подходящ и за подарък! Включва и луксозна опаковка!

Редовното консумиране на водородна вода безспорно има редица полезни действия и е стъпка към по-здравословен начин на живот! Водородът е най-разпространеният газ във вселената и като естествен съставен елемент на водата можем лесно да се възползваме от лечебните му свойства. Бутилката за водородна вода Ви помага за профилактика на здравето и предотвратява стареенето на клетките!

Водородът е най-мощният и ефективен оксидант. Познат е в науката като най-лекия елемент и поради това се намира на първо място в Менделеевата таблица. Богатата на водород вода има високо ниво на абсорбиране и поради това може лесно да проникне в тялото и да упражни своя полезен потенциал.

Какво представлява водородната вода и как се получава?

Нашето тяло не може ефективно да абсорбира водорода от обикновената вода, тъй като той е свързан с кислород. Водородната вода представлява обогатена с водородни молекули (H2) питейна вода, която няма специфичен вкус или аромат. Чрез водородната бутилка Elixir тази така полезна за организма вода се получава от питейна вода чрез химичен процес наречен електролиза, осъществен чрез протичане на ток. В следствие на този процес се получава разпад на водната молекула (H20) на съставните й части водород и кислород. Образувалият се активен молекулярен водород неутрализира свободните радикали като по този начин подобрява имунитета, храносмилането, кръвообращението и отделянето на токсини, забавя стареенето на клетките.

Защо водородната вода, произведена от бутилката за водородна вода Elixir е толкова полезна?

– Водородната вода е най-добрият антиоксидант, който притежава по-висока антиоксидантна сила дори от витамини А, C, E, зеленият чай и други хранителни добавки.
– Малкият размер на водорода му позволява безпроблемно да проникне навсякъде, дори и в нервните клетки, клетъчното ядро и митохондриите като по този начин водородът упражнява силно лечебно действие, което допълва прилаганите терапии при всякакви заболявания.
– Водородът има селективна способност, т.е. той се свързва и неутрализира само вредните свободни радикали като ги извежда от тялото. Антиоксидантите под формата на хранителните добавки нямат това свойство и въздействат и на полезните за организма свободни радикали.
– Водородът има противовъзпалително и терапевтично действие при дегенеративни процеси и заболявания, диабет, кожни и респираторни заболявания.

За какво се препоръчва водородната вода?

– Профилактика на здравето и подпомагане на оздравителните процеси при различни заболявания
– При хора, които спортуват действа като увеличава издръжливостта, намалява мускулната умора и помага за възстановяване след тренировка.
– Забавя стареенето на клетки и има антиейдж ефект
– При хронична умора, тревожност, нездравословно хранене, претоварване на организма с лекарста
– При хора, подложени на високи нива на стрес
– Хидратира и регенерира клетките – водородната молекула се свързва с токсините, превръща ги във вода и така дълбоко хидратира тялото ни на клетъчно ниво, възстановява и регенерира
– Ускорява метаболизма и редуцирането на телесна маса чрез ускоряване на процеса, свързан с разграждането на мастните депа и предотвратява натрупването им
– Укрепва имунната система – водородната вода оздравява състоянието на организма, увеличава се способността му да се бори с вируси и бактерии, възпалителните процеси значително намаляват и изчезват по-бързо
– Подобрява качеството на съня, глюкозния толеранс, холестерола
– Подобрява състоянието при депресия и други психични разтройства чрез регенерация на мозъчни клетки
– Тонизира и енергизиране на тялото, подобряване на концентрацията

Информация за водородната вода:

– Водородът няма вредни и странични ефекти за организма
– Водородът може да се приема по всяко време на деня като е препоръчително приемът да е на гладно между храненията за да се усвои по-добре
– Най-голяма концентрация на водород има в първите няколко минути след електролизата, поради което ви препоръчваме директен прием веднага след водородното насищане и максимум до 30 минути след процеса
– Препоръчително е да приемате до 2.5 литра водородна вода на ден като първоначално започнете с до 1 литър. Въпреки това можете уверено да консумирате водородната вода без притеснения, тъй като водородът не се натрупва в организма
– Световната здравна организация не класифицира H2 като фармацевтичен продукт, тъй като е естествен елемент в природата

Технически характеристики на бутилката за водородна вода ELIXIR:

Титаниеви електроди с платинено покритие + мембрана
OLED дисплей
Водородна концентрация: 1600 PPB в 5-минутен режим на работа, 3000 PPB в 10-минутен режим на работа
Тип зареждане: с USB порт
Брой електролизи с пълно заредена батерия: >10
Капацитет: 260 мл
Батерия: 1500 mah
Време за зареждане: 3-4 часа
Подходяща температура на водата: 1-55 градуса
Отрицателен потенциал: -200 -400 mv
5V/2A, 1.2W
Цвят: сребрист

Още от здраве и красота
Към нашия блог

Допълнителна информация

USB

Да

Марка

Elixir

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Бутилка за водородна вода Elixir“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *