Комбиниран филтър Rohnson DF-015 Health Kit с Hepa13

42.00 лв.

Комбиниран филтър Rohnson DF-015 Health Kit за влагоуловители R-9280 Ionic + Air Purifier, R-9716 Ionic + Air Purifier, R-9816 Ionic + Air Purifier, R-9820 Genius Wi-Fi, R-9916 Health & Clean, R- 9920 Genius Wi-Fi Health & Clean и R-9920 Genius 20 Wi-Fi ION & UV-C

  •  Безплатна доставка за продукти над 150лв. в рамките на 2 работни дни
  •  Начин на плащане – с наложен платеж и по банкова сметка
Купи сtbi bank logo
0% на 4 вноски по 10.00 лева

Описание

Комбинираният филтър се състои от:

Филтър HEPA 13

Изработена е от микрофибър (нетъкан текстил) по метода melt-blown. Той е в състояние да улови частици с диаметър по-голям от 20 нанометра, като гъбички, бактерии, вируси, алергени и твърди прахови частици с успеваемост до 99,9%. HEPA филтърът означава “високо ефективен въздушен филтър за твърди частици” и първоначално е разработен за американската NASA. Също така често се използва в здравеопазването и фармацията.

Филтър с активен въглен (каталитичен/фотокаталитичен филтър)

Той действа като ефективен катализатор, който разгражда формалдехид, бензен, амоняк и други токсични вещества при стайна температура. Те обикновено ни заобикалят във всяко домакинство. Отделят се от мебели, килими, пердета, спално бельо и др.
Специфични свойства

Филтърът HEPA H13 се използва за отстраняване на летящ прах, акари, микроби, гъбички, алергени и бактерии
Филтърът с активен въглен премахва цигарения дим, кухненски миризми и формалдехид, вещество, което се среща в мебели, телевизори, килими и др.
Смяната на този филтър се очаква веднъж годишно, в зависимост от нивото на замърсяване на въздуха и честотата на използване на влагоуловителя
Филтърът не може да се мие с вода, всякакви замърсявания могат да се почистват с прахосмукачка
Филтърът се поставя между отвора и решетката, покриваща входа за въздух на гърба на влагоуловителя (филтърът с активен въглен трябва да гледа навътре, а HEPA филтърът трябва да гледа навън)
Разгледайте още Влагоуловители

Допълнителна информация

Марка

Rohnson

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Комбиниран филтър Rohnson DF-015 Health Kit с Hepa13“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *