Топ оферта!

Месомелачка Rohnson R-502 plus с приставки за доматен сок и наденици

129.00 лв.

  • Мощност 1700 W
  • Допълнителна приставка за доматен сок
  • Допълнителна приставка за наденици
  • Мощен и ефективен двигател
  • Функция за обратно въртене
  • Ножове от неръждаема стомана
  • 90 dB ниво на шум
  • Аксесоари: 3 бр.метални дискове (3 мм. фина, 5мм. средна и 7 мм. едра), пластмасова тавичка за пълнене на месо, бутало
    230 V~ 50 Hz
    •  Безплатна доставка за продукти над 150лв. в рамките на 2 работни дни
    •  Начин на плащане – с наложен платеж и по банкова сметка
    Купи сtbi bank logo
    0% на 4 вноски по 32.00 лева

    Описание

    Месомелачка Rohnson R-502 plus с приставки за доматен сок и наденици

    СМИЛАНЕ НА МЕСО
    ◆ Нарежете всички храни на парчета така (препоръчват се крехки, обезкостени и
    нетлъсти меса, приблизително с размер: 20 мм х 20 мм х 60 мм), че лесно да паснат
    в отвора на тавичката.
    ◆ Включете в контакта и завъртете “R / ON” ключа на позиция “ON”. След това
    завъртете “ON/OFF/ Reverse” ключа на позиция “ON”.
    ◆ Поставете храните в тавичката. Използвайте само буталото
    ◆ След употреба изключете машината от копчето за ВКЛЮЧВАНЕ/ИЗКЛЮЧВАНЕ
    и изключете щепсела от захранването.

    ОБРАТНА ФУНКЦИЯ
    ◆ В случай на задръстване изключете уреда чрез завъртане на “R / ON” на “R”
    позиция и “ON/OFF/ Reverse” ключа на “R” позиция.
    ◆ Спиралата ще се завърти в обратна посока и главата ще се изпразни.
    ◆ Ако уредът не работи, изключете го и го почистете.

    ПРИГОТВЯНЕ НА НАДЕНИЦА

    ПРИГОТВЯНЕ НА СЛАДКИ

    ПРИГОТВЯНЕ НА ДОМАТЕН СОК

    Инструкции за употреба на Месомелачка Rohnson R-502 plus с приставки за доматен сок и наденици

    Още промоционални оферти от maxair.bg

    Към нашия блог

    Повече за Rohnson – More about Rohnson

    Допълнителна информация

    Марка

    Rohnson

    Отзиви

    Все още няма отзиви.

    Напишете първия отзив за „Месомелачка Rohnson R-502 plus с приставки за доматен сок и наденици“

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *