Овлажнител за въздух Gree SCWK 4006

93.00 лв.

  • Капацитет на овлажняване – 300 ml/h
  • ​Мощност: 20 W
  • Филтър активен въглен
  • Ниво на шум 32/48db
  • Размери: 191 × 191 × 322 ММ
  • Тегло: 1.660 кг
  • Гаранция: 2 години
  •  Безплатна доставка за продукти над 150лв. в рамките на 2 работни дни
  •  Начин на плащане – с наложен платеж и по банкова сметка
Купи сtbi bank logo
0% на 4 вноски по 23.00 лева

Описание

Овлажнител за въздух Gree SCWK 4006 увеличава ниво на комфорт и намалява рисковете за вашето здраве, което го прави подходящ както за дома така и за офиса. С мощност 20W поддържа капацитет на овлажняване до 300 ml/h. Разполага с филтър с активен въглен. Нивото на шум варира от 32 до 48db. Лесен за транспортиране и преместване в различни помещения.

Още овлажнители от maxair.bg

Повече за Gree – More about GREE

Овлажнител-за-въздух-Gree-SCWK-4006
Овлажнител-за-въздух-Gree-SCWK-4006

Относителната влажност е процентното съотношение между количеството вода, налична във въздуха и максималното количество вода, което въздухът може да съдържа при определена температура.
Поддържането на нивото на влажността във въздуха между 40% и 60% значително намалява развитието на бактерии и вируси, както и предотвратява дехидратацията на кожата и лигавиците.
Овлажнителите за въздух могат да бъзат използвани и като аромадифузери.Достатъчни са яколко капки от любимите ви етерични масла, за да превърнат дома или офиса ви в оазис за облекчаване на стреса.
Овлажнителят е стилен, практичен, насърчаващ здравословния начи на живот. Този уред, с красив дизайн, допълва интериора, овлажнява, пречиства и йонизира въздуха. Той създава настроение и позволява да се възползваме от ароматерапевтичните свойства на етеричните масла.
Етеричните масла подобряват общото състояние на организма. Те тимулират имунната система, облекчават неразположението при настинка и кашлица. Заедно с това повдигат настроението, намаляват стреса и тревожността, подобряват съня и ароматизират помещенията.

Към нашия блог

Допълнителна информация

Тегло 1.660 kg
Размери 19.10 × 19.10 × 32.20 cm
Марка

Gree

Препоръчителна площ на помещение

До 20 кв.м.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Овлажнител за въздух Gree SCWK 4006“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *