Топ оферта!

Робот за почистване на прозорци Xiaomi Hutt DDC55

339.00 лв.

Хіаоmі Нutt DDС55 e интeлигeнтeн poбoт зa пoчиcтвaнe нa пpoзopци. Toй paзпoлaгa c дeтeктop зa пpeпятcтвия и мнoжecтвo нивa нa зaщитa.
Неговата двойна вакуумна система и подвижност го правят подходящ не само за външно и вътрешно почистване на прозорци, но и за плочките в банята и кухнята, големи огледала и други. Роботът се предлага с дистанционно управление. С един бутон решавате дали да почисти зоната си веднъж или два пъти. За по-малко от четири минути покрива квадратен метър. Има вграден UPS, с който ако спре тока, продължава да работи още 20 мин. или докато приключи с цикъла си. Силата на засмукване варира между 2600 и 3400Pa и се променя автоматично, в зависимост от нивото на замърсяване. Има интелигентен сензор за рамки, ръбове и препятствия. Роботът е захванат с 8м предпазно въже, което издържа на 180 кг натоварване.

  •  Безплатна доставка за продукти над 150лв. в рамките на 2 работни дни
  •  Начин на плащане – с наложен платеж и по банкова сметка
Купи сtbi bank logo
0% на 4 вноски по 85.00 лева

Описание

Робот за почистване на прозорци Xiaomi Hutt DDC55

Още роботи за прозорци от MaxAir.bg

Начин на работа:
Почистващите кърпи се намокрят с препарат за прозорци, изтискват се и се поставят на определените за това места върху робота. Роботът се поставя в центъра на стъклото и се пуска. Когато приключи работа, започва да издава звукови сигнали. Ако повърхността е силно замърсена, препоръчва се роботът да почисти два пъти. Може първият път да се почисти със сухи кърпи, след това с препарат.

Спецификации:

– AI детектор на рамки и препятствия
– Множество нива на защита на сигурността
– 180 кг натоварване на обезопасителното въже, дължина 8 м
– Работа без захранване 20 минути
– 2600-3400Pa силна всмукателна мощност
– Няма казанче за вода.

  • Материал: Пластмаса
  • Цвят: Бял
  • Модел: DDC55;
  • Батерия: 650mAh;
  • Захранване: 120W;
  • Волтаж: 24V;
  • Ниво на шума: 65dB
  • Размери: 375 x 315 x 100 mm
  • Опаковката на Робот за почистване на прозорци Xiaomi Hutt DDC55 съдържа:

    – 1бр. дистанционно управление,
    – 1бр. робот за миене,
    – 1бр. зарядно,
    – 6 комплекта по два броя кърпи за почистване

    Незаменим помощник, когато става дума за миене на прозорци – това е Hutt DDC55. Вече няма нужда да използвате стълба и да излагате живота си на риск, а ще наблюдавате работния процес от дивана в хола си. В сравнение с другите модели на пазара, моделът има компактен дизайн 375х315х100 мм, което го прави идеален за прозорци с височина 9 см и нагоре.

    Неговата двойна вакуумна система и подвижност го правят подходящ не само за външно и вътрешно почистване на прозорци, но и за плочките в банята и кухнята, големи огледала и други. С един бутон решавате дали да почисти зоната си веднъж или два пъти. За по-малко от четири минути покрива квадратен метър. Има вграден UPS, с който не просто виси, чакайки да го свалите, а продължава да работи още 20 мин. или докато приключи с цикъла си.

    Силата на засмукване варира между 2600 и 3400Pa, в зависимост от нивото на замърсяване. Има интелигентен сензор за рамки, ръбове и препятствия. Предпазното му въже е 8 м и издържа на 180 кг натоварване.

    Други роботи за почистване на прозорци
    Към нашия блог
    Повече за Xiaomi – More about Xiaomi

    Допълнителна информация

    Размери 37 × 31 × 10 cm
    Марка

    Xiaomi

    Вид продукт
    Дистанционно

    Да

    Отзиви

    Все още няма отзиви.

    Напишете първия отзив за „Робот за почистване на прозорци Xiaomi Hutt DDC55“

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *