Топ оферта!

Хлебопекарна с две бъркалки Rohnson R-2096 Artos

179.00 лв.

  • Пекарна идеална за голям семеен хляб: 1200 гр
  • Две бъркалки с незалепващо покритие
  • 12 автоматични програми
  • Възможност за отложен старт до 13 часа
  • Keep warm за 60 минути
  • Голям прозорец за наблюдение
  • Възможност за избиране на размера на хляба: 900-1200 г
  • 10 минутна памет при спиране на тока
  • Автоматично изключване със звуков сигнал
  • Противоплъзгащи крачета
  • Аксесоари: мерителна купа, мерителна лъжица, кука за изваждане на бъркалките
  • Лесни рецепти, включени в ръководство
  • Термично изолирана обвивка съгласно новите стандарти A13
  • Мощност 800 W
  • Гаранция 2 години
    •  Безплатна доставка за продукти над 150лв. в рамките на 2 работни дни
    •  Начин на плащане – с наложен платеж и по банкова сметка
    Купи сtbi bank logo
    0% на 4 вноски по 45.00 лева

    Описание

    Как да изпечем хляб в хлебопекарна ?

    Това е най-лесната ви задача. Използвайте 12-те aвтoмaтични пpoгpaми и ще добиете самочувствие на професионалист в кухнята!

    Инструкции за употреба на Хлебопекарна Rohnson R-2096 Artos

    Програма 1: BASIC

    За бял и смесен хляб той се състои главно от пшенично брашно или ръжено брашно. Хляба е компактна консистенция Можете да регулирате степента на изпичане като натиснете бутона COLOR.

    Програма 2: FRENCH

    За леки хлябове, приготвени от фино брашно. Френският хляб изисква специално време и температури, за да се постигне онази прекрасна хрупкава, хубаво зачервена кора. Това не е подходящо за рецепти за печене, изискващи масло, маргарин или мляко.

    Програма 3: WHOLEWHEAT

    Пълнозърнестият хляб е дрожден хляб, който се прави със значителна част от пълнозърнесто брашно (50% или повече), а не изцяло с бяло брашно. Хлябът, направен от пълнозърнесто брашно, е по-питателен, тъй като брашното се смила от цялото пшенично зрънце (включително триците и зародиша). Използването на пълнозърнесто брашно произвежда хляб с кафяв до тъмнокафяв цвят (когато се използва пълнозърнесто брашно), а хлябовете са по-ароматни и здравословни от хлябовете, приготвени с рафинирани бели брашна (въпреки че „изгубените“ хранителни вещества се добавят обратно в бели брашна).

    Програма 4: QUICK

    (избор за големината на хляба и отложения старт не прилагат с тази програма): месене, втасване и изпичане на хляб в рамките на времето, по-малко от Basic bread. Но хлябът, изпечен на тази настройка, обикновено е по-малък с плътна текстура.

    Програма 5: SWEET

    Настройките за сладки хлябове са за печене на хляб с високо количество захар, мазнини и протеини, като всички те увеличават изпичането. Поради по-дългата фаза на втасване хлябът ще бъде лек и въздушен.

    Програма 6: ULTRA FAST

    (отложен старт не се прилага с тази програма): месене, втасване и печене за кратко време. Обикновено хлябът е по-малък и по-груб, отколкото при програма „Quick“ .

    Програма 7: GLUTEN FREE

    Съставките за правене на хляб без глутен са уникални. Докато те са „хляб с мая“, тестото обикновено е по-влажно и прилича повече на тесто. Също така е важно да не смесвате или замесвате тесто без глутен. Има само едно втасване и поради високото съдържание на влага, времето за печене се увеличава. Смесите трябва да се добавят в самото начало на цикъла с други основни съставки.

    Програма 8: DOUGH

    (не се използва избор на степента на изпичане и размер на хляба): месене и втасване, но без печене. Тестото се отстранява и се използва за приготвяне на хлебчета, пица, гевреци и др.

    Програма 9: JAM

    (не се използва избор на степента на изпичане,размер на хляба и отложен старт): Натиснете веднъж бутона START / STOP веднъж, за да започнете да работите)
    Хлебопекарната е чудесна среда за готвене на домашни конфитюри и лютеници. Бъркалката автоматично поддържа съставките да се разбъркват в процеса, те са прекрасно допълнение към прясно изпечения хляб!

    Програма 10: CAKE

    (не се използва избор на степента на изпичане): месене, втасване и изпичане, набухватели сода или бакпулвер.

    Програма 11: SANDWICH

    месене, втасване и печене на хляб за сандвичи. За печене на лека текстура хляб с по-тънка кора.

    Програма 12: BAKE

    (избор за големината на хляба и отложения старт не прилагат с тази програма но времето за работа може да се регулира чрез натискане на бутон “+” или “-”, натиснете веднъж бутона “+” или “-”, времето ще се увеличи или намали с 1 минута. Коригираният интервал от време е 10-60 минути: само печене, без месене и втасване. Използва се и за увеличаване на времето за печене при избрани настройки

    Разгледайте още хлебопекарни

    Към нашия блог

    Повече за Rohnson – More about Rohnson

    Защо да използавам домашна хлебопекарна?

    Хлебопекарната е един изключително полезен уред, който ви гарантира пресен, качествен хляб. Вътре липсват вредните съставки, които производителите добавят, за да увеличат трайността и подобрят външния вид на хляба.
    Освен удоволствието да похапвате хляб, изпечен от вас самите, си гарантирате и консумацията на продукт, в който знаете точно какво се съдържа. Можете да експериментирате с безброй рецепти, брашна и да добавяте съставки като фибри, семена и сухи зеленчуци.

    Допълнителна информация

    Марка

    Rohnson

    Отзиви

    Все още няма отзиви.

    Напишете първия отзив за „Хлебопекарна с две бъркалки Rohnson R-2096 Artos“

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *