Пречистватели-Oberon

Пречистватели за въздух OBERON – разнообразие и качество на разумна цена, с много фунции и за различни квадратури

Пречистватели за въздух OBERON – разнообразие и качество на разумна цена, с много фунции и за различни квадратури

Пречиствателите за въздух OBERON притежават голям набор от различни по структура и предназначение филтри. Част от моделите имат допълнителни функции като UV лампа, озонатор, йонизатор, овлажнител, и WiFi.

Ако държите пречиствателят Ви да разполага и с овлажнител, можете да изберете пречиствател за въздух Oberon 220 (до 40 кв.м.) или пречиствател за въздух Oberon 488 (до 60 кв.м.).

Ако се интересуване от модел с функция озониране, пречиствател за въздух Oberon 330 (до 40 кв.м.) е най-правилния избор за Вас.

Един от най-продаваните ни и доказали се на пазара модели е пречиствател за въздух Oberon 320, подходящ за помещения до 60 кв.м..

Квадратурата на помещението е определяща при избора на въздухопречиствател. Препоръчително е да се използват няколко по-малки пречиствателя за помещението състоящо се от няколко отделни стаи. Така се осигурява ефективна циркулация на пречистен въздух.

За помещения с по-голяма квадратура Ви препоръчваме Oberon 488 (до 60 кв.м.) и Oberon 800 (до 96 кв.м.). Oberon 800 се предлага в три различни дизайна – A, B и C.

За всички модели пречистватели за въздух предлагаме резервни филтри и консумативи, за които можете да получите информация на тел. 0877432177 или по имейл.

Още пречистватели от MaxAir.bg
MaxAir.bg

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *