Пречиствател Mi Air Purifier Pro

Пречиствател за въздух Xiaomi Mi Air Purifier Pro

Представяне на Пречиствател за въздух Xiaomi Mi Air Purifier Pro

Mi Air Purifier Pro е пречиствател на въздух от най-ново поколение. Снабден е с мощни филтри и супер чувствителен лазер, който засича всяка молекула около него по-голяма от 0,3 микрона и успешно я улавя.
Mi Air Purifier Pro е оборудван с усъвършенствана система, която сменя въздуха в стаята 8 пъти в час! Това означава, че въздухът се вкарва през пречиствателя на всеки 7,5 минути.
Mi Air Purifier Pro разполага с 360 градусова система за всмукване на въздух. Той абсорбира нездравословни отпадъци като прах или частици PM2.5, преработва ги и от него излиза само чист въздух.
Mi Air Purifier Pro използва триетапен процес на филтриране.
Той е оборудван с OLED дисплей. Цветният индикатор на дисплея показва действителното качество на въздуха – червен, ако качеството е лошо, оранжев – ако е достатъчно добър и зелен, ако въздухът отново е отличен.
Пречиствател за въздух Xiaomi Mi Air Purifier Pro има автоматичен режим, който засича замърсяването на въздуха в стаята и коригира настройките си, за да повиши ефективността си.
Приложението MiHome позволява да имате пълен контрол върху Mi Air Purifier Pro, независимо къде се намирате. Има много необходими функции, което прави устройството по-удобно и лесно за използване.

Още пречистватели за въздух от MaxAir.bg

Към нашия блог

Повече за Xiaomi- More about Xiaomi

Автор: MaxAir.bg

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *