Мобилния климатик - 5 предимства, които не са за пренебрегване

Мобилния климатик – 5 предимства, които не са за пренебрегване

Мобилния климатик – 5 предимства, които не са за пренебрегване

Съдейки по покачващите се температури навън, е ясно, че лятото е тук. Не позволявайте на топлината да ви умори само защото нямате достъп до централен климатик. Преносимите климатици осигуряват ефективно охлаждане на пространства без достъп до постоянен климатик или дори на зони, които просто се нуждаят от допълнително охлаждане. Със своята лесна инсталация и лесна мобилност, преносимите климатици са популярен избор за охлаждане на спални, офиси, мазета, компютърни зали и др. Все още не сте напълно убедени? Разгледайте нашите пет най-добри предимства на преносимите климатици.

Причина 1: Ниска цена

В сравнение с други типове климатици като мини сплитове и особено централни климатици, повечето преносими климатици са достъпни решения за комфорт в единична стая.

Разбира се, преносимите климатици от по-висок клас ще струват повече от стандартен модел, но като цяло можете да намерите ефективен и висококачествен преносим охладител за по-малко от 200лв..

Причина 2: Не е необходим сложен и дълъг монтаж

Не е нужно да викате професионалист или да се потите, за да настроите преносим климатик. Повечето преносими климатици са лесни за инсталиране. Необходими са само няколко стъпки, за да създадете моментално по-комфортна вътрешна среда.

Причина 3: Мобилните климатици се преместват лесно

Преносимите точкови охладители предлагат изключително удобната за потребителя функция, а именно да го вземе със себе си където поискат – в офиса, на вилата, в гаража или на къмпинг и в караваната. Повечето са оборудвани с колелца, което улеснява преместването от стая в стая, ако е необходимо.

Причина 4: Мобилните климатици могат да бъдат използвани целогодишно

Днешните преносими климатици не са устройства само с една функция. Повечето преносими климатици на пазара са многофункционални и предлагат повече опции, което ги прави перфектният избор за целогодишен комфорт на закрито.

Функции, които може да намерите, включват:

Режим Охлаждане

Устройството не създава резки температурни промени, което от своя страна понижава защитните сили на организма и е основна причина за летните настинки. Предпазва от схващане, скованост и болка, които обикновено се причиняват от пряката въздушна струя на стандартния климатик.

Функция Овлажняване

Въздухът преминава през филтъра и се връща в стаята по-мек и по-приятен за дишане. Влажността в апартамента е под контрол. Вашите растения и мебели също ще Ви благодарят. А как ще Ви се отблагодари кожата – ще видите! Рискът от разпространение на бактерии е с 95% по-нисък. Притежава много висок капацитет на овлажняване, като го поддържа в оптимални норми.

Функция Пречистване

Вградените филтри улавят най-малките частици прах, косми от домашни любимци, цветен прашец и други алергени. Устройството също така премахва неприятни миризми, изгорели газове, изпарения от почистващ препарат и тютюнев дим. В същото време филтрите не трябва да се сменят всеки път – просто ги изплакнете. Всеки градски жител си струва да си купи такъв климатичен комплекс. Така не само ще създадете добър микроклимат у дома, но и ще предпазите белите си дробове от отработените газове.

Работа само с вентилатор

Идеален за дни, които не изискват охлаждане или отопление, но когато все пак искате свеж въздух да се движи в стаята ви, тази настройка пуска само вентилатора, за да поддържа въздушния поток.
Някои модели разполагат и с:

Режим на отопление:

Дори когато зимата настъпи, можете да поддържате единичните стаи комфортни, като изберете преносим климатик с вградено отопление. Обикновено използвани като допълнение към другите ви опции за отопление, преносимите климатици с топлина ви позволяват да настроите другия си източник на отопление на по-ниска степен, като поддържате температурата в стаята с преносимия модул.

Режим на изсушаване:

Моделите с вграден режим на изсушаване са страхотна опция, особено в задушни или дъждовни дни. Тази настройка помага за премахване на излишната влага от вътрешната ви среда, оставяйки ви да се чувствате по-комфортно. Някои модели дори разполагат със самоизпаряване, което означава, че цялата влага, събрана от уреда, автоматично се изхвърля от климатика.

Причина 5: Контролирайте ги с вашия телефон

Практично, но не задължително е да изберете преносим климатик с Wi-Fi. Тази функция ви позволяват да наблюдавате и управлявате климатика си отвсякъде, като използвате мобилния си телефон и свързаното приложение.

Независимо дали тепърва започвате в процеса на закупуване или сте готови да се ангажирате с покупката веднага, ние разполагаме с ресурсите, за да ви помогнем на всеки етап. Не пропускайте да разгледате нашeто страхотно предложение, а именно Мобилен охладител ZENET ZET-483 4 в 1. Той е Преносим климатик и Комплексна инсталация 4 в 1 , създадена по съвременна немска технология, с функции за:

  • овлажняване
  • охлаждане
  • вентилация
  • пречистване на въздуха
  • Как функционира климатичният комплекс?

    Уредът за охлаждане работи по метода на водната филтрация. Включва хладилни агенти, които се замразяват във фризера, след което се поставят в отделението с вода. Охладената вода циркулира чрез система от филтри, през които се поема топъл, сух, прашен въздух, който преминава през воден филтър, след което овлажнен, пречистен и охладен навлиза в помещението.

    Как се отразява на здравето този природен метод на охлаждане?

    Мобилен охладител ZENET ZET-483 стопира астма, ринит, запушен нос! Устройството не създава резки температурни промени, което от своя страна понижава защитните сили на организма и е основна причина за летните настинки. Поради тази причина климатичен комплекс ZENET е много подходящ за охлаждане на детска стая. Предпазва от схващане, скованост и болка, които обикновено се причиняват от пряката въздушна струя на стандартния климатик.

    Вентилатор, въздушен охладител или мобилен климатик

    Към нашия блог
    Повече за Rohnson

    Автор: maxair.bg

    Мобилния климатик – 5 предимства, които не са за пренебрегване

    Подобни статии

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *